ריכזנו עבורכם 9 שאלות נפוצות ביותר של לקוחות אשר מעוניינים להיכנס להליך פונדקאות באוקראינה עם הזכות להורות, בליווי תשובות מהמומחים שלנו.
למה כדאי לעבור הליך פונדקאות באוקראינה?
החוק האוקראיני בנושא פונדקאות הוא מהמתקדמים בעולם ומטרתו להקל על התהליך עבור ההורים המיועדים. ההליך קצר וזול מאוד בהשוואה למקומות אחרים בעולם והשיטה הנהוגה באוקראינה מביאה לאחוזי הצלחה גבוהים.
איך מתנהלים בתהליך כזה מורכב במדינה זרה? איך מסתדרים?
חברת הזכות להורות מספקת לכם צוות ישראלי שילווה אתכם באוקראינה לאורך כל התהליך, כך שאתם לא לבד אפילו לרגע.
האם צריך לשלם הכל מראש?
פונדקאות באוקראינה עם "הזכות להורות" משולמת על פי שלבי ההריון
מהם המסלולים השונים שאתם מציעים?
שני מסלולים לבחירה:
- מסלול פונדקאות רגיל: מסלול פונדקאות רגיל, בו מטיסים את העוברים מישראל לאוקראינה ומחזירים אותם לרחם הפונדקאית. במסלול זה תקבלו ליווי מקצועי ומשפטי מלא, שירותי עו"ד, הפקת המסמכים- במחיר קבוע הכולל את כל צרכי ההליך.
- מסלול פונדקאות מתקדם: כולל אפשרות לקבלת תרומת זרע, או ביצית, תהליך IVF באוקראינה והחזרת העוברים לרחם הפונדקאית. מסלול זה אינו מוגבל במספר הטיפולים – הטיפולים יימשכו עד לקליטה טובה של ההריון, כולל התחייבות ללידה, ליווי מקצועי ומשפטי צמוד, הפקת מסמכים וכל הוצאות הטיפול הנדרשות עד ללידה.
כמה זמן נמשך הליך הפונדקאות באוקראינה?
הליך הפונדקאות באוקראינה הוא קצר יותר מבמדינות אחרות בעולם. הליך פונדקאות עם חברת "הזכות להורות" מתחיל חודש לאחר חתימת ההסכם איתנו. יחד עם זאת, אין אפשרות לתת הערכה מדויקת של זמנים, מפני שדבר זה תלוי בהצלחה של כל אחד מחלקי הטיפול.
למה ההורים המיועדים חייבים לטוס לאוקראינה לתחילת הטיפול?
רק הורים הבוחרים במסלול הכולל תרומת ביצית נדרשים לטוס לאוקראינה, כדי למסור בעצמם את החומר הגנטי הדרוש, לחתום על הסכם, להכיר את הרופאים המטפלים ואת עורכי הדין שילוו אותם לכל אורך התהליך.
כמה זמן נצטרך להמתין באוקראינה לאחר הלידה, עד שנוכל לחזור לארץ עם התינוק?
התהליך עשוי להימשך ארבעה שבועות, אם כי הוא תלוי בקונסוליה שמטפלת בנושא.
מהו תהליך המיון שעוברת הפונדקאית?
מספר גדול יחסית של נשים באוקראינה מתאימות לשמש פונדקאיות, אך כולן ללא יוצא מן הכלל עוברות תהליך מיון קפדני הכולל בדיקות בריאות מקיפות, בדיקות מעבדה, בדיקות גניקולוגיות ולבסוף – אבחון התאמה נפשית על ידי צוות פסיכולוגי מנוסה. פונדקאיות באוקראינה צריכות להיות לפחות בנות 18, אמהות לילד אחד לפחות ולא מעל גיל 36. תורמות ביציות באוקראינה, צריכות להיות לפחות בנות 18, אמהות לילד אחד לפחות ולא מעל גיל 32.
האם ההורים המיועדים מקבלים עדכונים לגבי התנהלות ההריון, גם אם הם לא נמצאים באוקראינה לכל אורכו?
בהחלט. צוות "הזכות להורות" דואג להעביר לכם עדכון חודשי על התקדמות ההריון ועל תוצאות הבדיקות.
למה חוק הפונדקאות באוקראינה נחשב למתקדם?
חוק הפונדקאות באוקראינה מאפשר הליך פונדקאות מהיר, במחירים נמוכים יחסית ועם מעט מאוד בירוקרטיה – בהשוואה למדינות אחרות.